I CAN PEEL

Eerst en vooral: je huid ‘peelen’ betekent niet dat je met agressieve chemische producten de bovenste huidlagen van je huid moet branden. Koop dan ook zomaar agressieve chemische peelings online. Heb je last van huidproblemen zoals acne of een vale teint, dan kan een chemische peeling de aangewezen oplossing zijn maar laat sterke peelingen over aan een professional.

Om ongelukken te vermijden, hebben wij het dan ook enkel over zachte peelings. De dosissen van de chemische actieve bestanddelen liggen lager dan die door schoonheidsspecialisten gebruikt worden. Dit betekent uiteindelijk ook minder spectaculaire resultaten maar geloof ons: zelfs een thuispeeling zorgt voor een verhelderend effect. Eenvoudig, minder duur en perfect I can do beauty!

Chemische peeling kan het uiterlijk van de huid verbeteren. Bij deze behandeling wordt een chemische oplossing op de huid aangebracht, waardoor deze “blaar” wordt en uiteindelijk loslaat. De nieuwe huid is meestal gladder en minder gerimpeld dan de oude huid. Chemische peeling kan worden gedaan op het gezicht, de nek of de handen. 

Waarom I can peel?

  • Vermindering fijne lijntjes onder de ogen en rond de mond
  • Reduceren van rimpels veroorzaakt door beschadiging door de zon en veroudering
  • Verminder milde littekens
  • Vermindering van acne
  • Vervaging ouderdomsvlekken, sproeten en donkere plekken (melasma) als gevolg van zwangerschap of het nemen van anticonceptiepillen

Wat is het en hoe werkt I can peel?

Peelingproducten bestaan in verschillende formules: crèmes, lotions, maskers,…allen zijn ze ontwikkeld om dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te realiseren. Daarnaast helpen ze ook om zwarte puntjes, fijne lijntjes en vergrootte poriën te reduceren.

Wanneer can I peel? 

ie is een goede kandidaat voor een chemische peeling? Over het algemeen zijn patiënten met een lichte huid en lichtharige betere kandidaten voor chemische peelings. Als u een donkerdere huid heeft, heeft u mogelijk ook goede resultaten, afhankelijk van het type probleem dat wordt behandeld. Maar u heeft ook meer kans op een ongelijkmatige teint na de behandeling. Huidverslapping, uitstulpingen en ernstigere rimpels reageren niet goed op chemische peeling. Ze hebben mogelijk andere soorten cosmetische chirurgische ingrepen nodig, zoals laserresurfacing, een facelift, wenkbrauwlift, ooglidlift of vulmiddel voor weke delen (collageen of vet). Een dermatologisch chirurg kan u helpen bij het bepalen van de meest geschikte behandeling voor u.Als de zon zich bijna niet laat zien, verklein je de kans op pigmentstoornissen en gekleurde vlekken. Blijf uit de zon – hoe zwak die ook schijnt – en bescherm je huid met een hoge factor.

Neem steeds de instructies met zorg door en ‘peel’ niet vaker dan aangeraden.

Na I can peel

Na een chemische peeling is de huid tijdelijk gevoeliger voor de zon, dus draag elke dag zonnebrandcrème. Op het etiket moet “breed spectrum” staan, wat betekent dat het beschermt tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon. Het moet ook een fysiek zonnescherm zijn en boven SPF 30 zijn. Beperk je tijd in de zon, vooral tussen 10.00 uur en 14.00 uur, en draag een hoed met een brede rand. W

Werking I can peel

Zeker als je wekelijks of in een kuur I can peel doet, zie je mooie resultaten. Na afloop is de huid zachter, stalender en meer egaal. Je huid krijgt een flinke boost.

Het is mogelijk dat je – afhankelijk van je huidtype – je huid lichtjes voelt tintelen of rood ziet kleuren. Als alles goed verlopen is verdwijnen deze ongemakjes een paar minuten na de behandeling.

 

I CAN DO BEAUTY LEVEL: gevorderd

Deze behandeling is NIET voor de beginnende I can do beauty specialist. De behandeling is meer complex, lees: “er kan meer fout gaan” dan de Beginner I can do beauty behandelingen. Last van een zeer gevoelige huid of huidproblemen die enkel door een arts behandeld kunnen worden? Experimenteer dan niet zelf met peelings, hoe mild ze ook beweren te zijn.

I CAN PEEL BEHANDELING

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart