I CAN LIFT

YES YOU CAN met de ICANLIFT

WAT IS DE I CAN LIFT-TECHNOLOGIE?
I can lift maakt gebruik van de lage energie-technologie. Dit is de populairste technologie voor het liften van de huid van dit moment. Deze technologie wordt veel gebruikt in de anti-aging scène voor het liften en verstevigen van de rijpere huid. Met een low-level dosering energie met een bereik tot 400 microampère wordt veilig maar effectief een strakkere uitstraling gerealiseerd.

 

Voordelen I can lift

Met slechts een aantal minuten per dag kunt u uw huid liften, de conditie verbeteren en er jonger uit zien. Geen kostbare behandelingen, geen pijn, en geen naalden komen te pas.

 

I can lift richt zich op

Verslapte huid
Doffe huid
Fijne lijntjes
Grove poriën
Niet egale teint

 

Resultaten I can lift

De beste resultaten worden bereikt wanneer de I can lift behandeling als na behandeling van een I can Hydra of I can Micro behandeling wordt uitgevoerd. De huid is dan perfect gereinigd, en in staat de laaggedoseerde energie te absorberen. Hierdoor worden de volgende resultaten bereikt:

Vervangen van kleine lijntjes
Strakkere huid
Verbeterde contouren
Egale stralende huid
Vermindering van littekens
Gladde huid

 

I CAN DO BEAUTY LEVEL: beginner-Expert

Je hoeft geen beauty expert te zijn voor het gebruik van de ICANLIFT. Het toestel is eenvoudig in gebruik maar realiseert een professioneel resultaat bij structureel gebruik. De lift behandeling werkt het beste in combinatie met de I can Hydra of I can Micro behandeling. Zowel de beginner als het gevorderde selfbeautyspecialist boekt goede lift resulaten met de ICANLIFT

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart