I CAN DO HYDRA II PRO

Aanbieding!

I CAN DO HYDRA II PRO

REF. 23030477

299,00 249,00

- +

Voor de echte professional, I CAN DO HYDRA II PRO. Deze pro-lijn is voor pure huidverbetering, bij je thuis. Met dit unieke apparaat kun je beauty nu zelf. Het combineert de reiniging en peeling en met de juiste producten krijg je jouw huid in topconditie.

Waar werkt de I CAN DO HYDRA voor:

  • Rimpels of fijne lijnen
  • Grove poriën
  • Slappe huid
  • Doffe teint
  • Pigmentvlekken
  • Acne, acnelittekens 
Artikelnummer: REF. 23030477 Categorieën: , Tags: ,

Wat is de ICANDOHYDRA II PRO en hoe werkt het?

De ICANDOHYDRA II PRO  is een nieuwe behandeltechniek voor persoonlijk gebruik, die verschillende populaire behandelingen (reiniging, hydratatie en bescherming) op een revolutionaire methode combineert, deze combinatie zorgt voor verbluffende resultaten, gewoon bij jezelf! En niet onbelangrijk, deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

I CAN DO HYDRA behandeling in 3 simpele stappen

Een ICANDOHYDRA bestaat uit 3 stappen waarmee de optimale gezondheid wordt bereikt:

  1. In de eerste stap begin je met een intensieve reiniging en exfoilatie van je huid door middel van de unieke aquapeeling.
  2. In de tweede stap worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd middels een zachte zuiging, op hetzelfde moment wordt voed je jouw huid met intense vocht-inbrengende middelen die je huid hydrateren.
  3. Met de laatste stap verzadig je jouw huid met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en je huid te beschermen tegen factoren van buitenaf.

Na deze do it yourself behandeling kun je direct je dagelijkse zaken weer voortzetten. Uiteraard kun je gebruik maken van specifieke, aanvullende serums voor jouw huid.

I CAN DO BEAUTY LEVEL: medium

Je hoeft geen beauty expert te zijn voor het gebruik van de ICANDOHYDRA PRO. Het toestel is meer geavanceerd dan de beginnners variant maar er staat voldoende uitleg voor een professioneel resultaat. Zowel de beginnen als het gevorderde selfbeautyspecialist is geschikt voor de beginnende en gevorderde selfbeauty specialist.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart